Τηλεφωνήστε μας: 210 9404 000

Ελληνικά | English

Tόσο για εσάς όσο και για
τους πελάτες σας


a20

365 μέρες το χρόνο 
08:00π.μ. - 23:00μ.μ.

Τεχνικές πληροφορίες,
οδηγίες χρήσης, προγραμματισμός επίσκεψης τεχνικού για βλάβη,
μελέτες εγκαταστάσεων

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

κιν. 6948 278 268
Μετά τις 16:30 καλώντας 
στο 210 9404 000
και πατώντας το 3

logo company

log2015 2

youtube channel

Μικρά Μυστικά για Καλύτερη ζωή! 1

Η δική μου Χριστουγεννιάτικη αληθινή ιστορία


Ήμουν μαθητής του δημοτικού και ήταν παραμονές Χριστουγέννων. Ο πατέρας μου, με τις δύο δουλειές που είχε (ήταν δύσκολα τότε για μας εκείνα τα χρόνια), αναγκαζόταν να έρχεται αργά το βράδυ στο σπίτι. Θυμάμαι, δεν είχαμε ακόμα στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, γιατί το παλιό μας είχε καταστραφεί με την πάροδο των χρόνων. Ήταν εκείνο το σούρουπο που ο πατέρας μου ήρθε φορτωμένος με ένα μεγάλο κουτί.

 

Μέσα περιείχε αμπαλαρισμένο το καινούργιο μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δικό μου Χριστουγεννιάτικο δέντρο ! Ήμουν τόσο χαρούμενος και τόσο ανυπόμονος να το ανοίξω και να αρχίσω - έστω κι αν δεν ήξερα το πως - να το στήνω και να το στολίζω. Η μητέρα μου του έβαλε φαγητό και μου είπε να κάνω υπομονή, να μην προσπαθήσω να ανοίξω το μεγάλο κουτί με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο γιατί ήταν πολύ βαρύ για μένα. Εγώ φυσικά, δεν την άκουσα και όση ώρα οι γονείς μου ήταν στην κουζίνα, προσπαθούσα με όλες μου τις δυνάμεις να ανοίξω το μεγάλο κουτί για να τους κάνω “έκπληξη” αλλά και να δω πρώτος το καινούργιο μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όσο και να προσπαθούσα δεν μπορούσα να το καταφέρω. Οι δυνάμεις μου μου φάνηκαν ότι με εγκαταλείπουν στην προσπάθεια μου αυτή. Το πάλευα από δω το πάλευα από εκεί, αλλά τίποτα. Το κουτί με το δέντρο δεν μπορούσε να ανοίξει. Για να είμαι ειλικρινής απ όσο θυμάμαι, δεν μπορούσα καν να το μετακινήσω. Απορροφημένος στην απέλπιδα μου προσπάθεια, δεν πρόσεξα τον πατέρα μου που, έχοντας τελειώσει το φαγητό του, στεκόταν όρθιος πίσω μου και με παρατηρούσε χαμογελώντας. Ήταν τότε που τον άκουσα να με ρωτάει : “Γιατί αγόρι μου, δεν βάζεις τα δυνατά σου;” “Μα κάνω ό,τι μπορώ”, του απάντησα.
“Αυτό το κουτί είναι μεγάλο και δεν ανοίγει, εγώ τα βάζω τα δυνατά μου.” “Όχι αγόρι μου” μου επανέλαβε, “δεν βάζεις τα δυνατά σου. Γιατί αν έβαζες τα δυνατά σου, δεν είχες παρά να με φωνάξεις για να σε βοηθήσω να το ανοίξεις” Και τελειώνοντας τη φράση του αυτή σηκώνει το κουτί στα χέρια του και με μια θεαματική για τα μάτια μου κίνηση, το ανοίγει και βγάζει από μέσα του ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ! Από τότε μου έχουν μείνει ανεξίτηλα στο μυαλό τα λόγια του πατέρα “Αν θέλεις να βάζεις τα δυνατά σου, μη ξεχνάς να με φωνάξεις”. Από τότε θυμάμαι κάθε φορά, μα κάθε φορά που έχω δυσκολίες να ζητώ τη βοήθειά Tου, έτσι ώστε να μπορώ τα απολαμβάνω τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που μου φέρνει στη ζωή μου. Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε το ίδιο. Ο Πατέρας είναι εκεί, πίσω από την πλάτη μας, όρθιος και χαμογελαστός. Απλά, περιμένει από μας να βάλουμε τα δυνατά μας.

 

 

Τα 6 λάθη του ανθρώπου
Ο Κικέρωνας, ο φημισμένος Ρωμαίος φιλόσοφος και πολιτικός, έγραψε τα παρακάτω πριν 2.000
χρόνια.
1. Η αυταπάτη ότι το προσωπικό κέρδος επιτυγχάνεται με τη σύνθλιψη των άλλων.
2. Η τάση να ανησυχεί για πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν ή να διορθωθούν.
3. Να επιμένει ότι κάτι είναι αδύνατον, επειδή αυτός δεν μπορεί να το πετύχει.
4. Η άρνηση να αφήνει στην άκρη τις ασήμαντες επιθυμίες του.
5. Να παραμελεί την εξέλιξη και τον εξευγενισμό του μυαλού του και να μην αποκτά τη συνήθεια του διαβάσματος και της μελέτης.
6. Να προσπαθεί να υποχρεώνει τους άλλους να πιστέψουν αυτά που πιστεύει και να ζήσουν όπως αυτός.


Ο Πίνακας της Ειρήνης
Ήταν κάποτε ένας βασιλιάς που θα έδινε βραβείο στο ζωγράφο εκείνο που θα έφτιαχνε τον καλύτερο πίνακα της ειρήνης. Πολλοί καλλιτέχνες προσπάθησαν. Ο βασιλιάς είδε όλους τους πίνακες, όμως μόνο δύο ήταν εκείνοι που πραγματικά του άρεσαν και θα έπρεπε να διαλέξει μεταξύ αυτών. Ο ένας πίνακας είχε μια ήρεμη λίμνη. Η λίμνη ήταν ένας τέλειος καθρέφτης και τα βουνά γαλήνια ορθώνονταν σαν πύργοι τριγύρω της. Και από πάνω, ο γαλάζιος ουρανός με λευκά χνουδωτά σύννεφα. Όλοι όσοι έβλεπαν τον πίνακα σκέφτονταν ότι αυτός είναι ο τέλειος πίνακας της ειρήνης. Ο άλλος πίνακα είχε και αυτός βουνά. Όμως αυτά ήταν κακοτράχαλα και γυμνά. Ο ουρανός ψηλά ήταν άγριος, έβρεχε και έριχνε αστραπές. Στην πλαγιά του βουνού έπεφτε με ορμή ένας αφρισμένος καταρράκτης. Το τοπίο δε φαινόταν καθόλου ειρηνικό. Όταν όμως ο βασιλιάς κοίταξε προσεκτικά, είδε πίσω από τον καταρράκτη ένα μικρό θάμνο σε μια σχισμή του βράχου. Στο θάμνο ένα πουλί είχε κάνει τη φωλιά του. Εκεί, στη μέση των άγριων ορμητικών νερών, καθόταν το πουλί πάνω στη φωλιά…η τέλεια ειρήνη.
Ποιος πίνακας νομίζετε ότι κέρδισε το βραβείο; Ο βασιλιάς διάλεξε το δεύτερο πίνακα. Και ξέρετε γιατί; «Επειδή», εξήγησε ο βασιλιάς, «ειρήνη δε σημαίνει να είσαι σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει καθόλου θόρυβος, προβλήματα ή σκληρή δουλειά. Ειρήνη σημαίνει να είσαι τριγυρισμένος απ΄ όλ’ αυτά και εντούτοις να είσαι ήρεμος μέσα σου. Αυτό είναι το αληθινό νόημα της ειρήνης.»

 

Εκδότης : Άκης Αγγελάκης LLM, SAC Dip. Authorized Trainer & Counselor
Image A - EK ΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ- Σεμινάρια BRAIN POWER
Εθνικής Αντιστάσεως 21, Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα 143 43
Τηλ/να Συνδρομών 210-2512988, & 2584880 Fax 2512988 www.image-a.gr
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Δοϊράνης 193
Αθήνα - Kαλλιθέα
17673 - Ελλαδα
Τηλέφωνο: 210 9404 000
Fax: 210 9409 327
http://www.rakson.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Social Media

 facebook  googlplus linkedin
Top