Τηλεφωνήστε μας: 210 9404 000

Ελληνικά | English

log2015 2

youtube channel

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ICATCH & IP ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Καταφέραμε να διοργανώσουμε ένα πρωτοποριακό σεμινάριο για τα ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, με τεράστια συμμετοχήτων εγκαταστατών συστημάτων ασφαλείας.

Ήταν πρωτοποριακό γιατί εκτός από τις βασικές θεματικές ενότητες που περιλάμβανε, μοναδικά προϊόντα από Icatch&Golmar, έγινε ομιλία από τον Κο Αγγελάκη Άκη Σύμβουλο πωλήσεων και επιχειρηματικότητας για τους τρόπους αύξησης των πωλήσεων παρά την κρίση, υπήρχαν λειτουργικά προϊόντα από όλα τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε καθώς και Διευθυντές Εξαγωγών από 4 εργοστάσια από τους οποίους μπορούσαν οι εγκαταστάτες να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα τους.

Πιστεύουμε ότι καλύψαμε ολοκληρωμένα τους επισκέπτες μας και είμαστε σίγουροι ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο θα είναι σημείο αναφοράς
για πολλά χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της RAKSON για τις τεράστιες προσπάθειες που κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να παρέχει στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Επίσης να ευχαριστήσω τους εγκαταστάτες και τους προμηθευτές που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα τα χρόνια λειτουργίας της RAKSON AE, επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά με την τεράστια συμμετοχή τους στο σεμινάριο.

Σε όλους εμάς στην RAKSON αυτή η εμπιστοσύνη μας δίνει τεράστια δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα ποιο Δυναμικά Δίπλα Σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video από το σεμινάριο στο κανάλι μας στο YOUTUBE: RAKSON SA.


Ραβάνης Κωνσταντίνος
Διευθύνων Σύμβουλος
RAKSON A.E.

  1 1  

1 1

1 1

1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Δοϊράνης 193
Αθήνα - Kαλλιθέα
17673 - Ελλαδα
Τηλέφωνο: 210 9404 000
Fax: 210 9409 327
http://www.rakson.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Social Media

 facebook  googlplus linkedin
Top